Περιγραφή
Αλέθετε τους δικούς σας κόκκους καφέ; Με ένα ολόκληρο κιλό θα έχετε περισσότερούς από αρκετούς κόκκους για να κρατήσετε τον μύλο καφέ απασχολημένο για λίγο. Εδώ έχουμε δημιουργήσει ένα κλασικό μείγμα Espresso, που δημιουργήθηκε από σκούρους καβουρδισμένους κόκκους Arabica και Robusta. Το αποτέλεσμα είναι ένα φλιτζάνι με δυνατό και έντονο σώμα, πικάντικες νότες και μακρά και ευχάριστη επίγευση. Αν και ο Espresso που παρασκευάζετε με αυτόν τον καφέ είναι έντονος, δεν είναι τόσο έντονος που να μην μπορείτε εύκολα να τον απολαύσετε μόνο του. Παίρνετε ένα Espresso που είναι κατάλληλος για σχεδόν κάθε περίσταση στο σύμπαν Expresso. Ενώ είναι απολαυστικός από μόνος του, λειτουργεί επίσης καλά ως θεμέλιο για πολλούς κλασικούς καφέδες με βάση τον Espresso, όπως ο Flat White, ο Cappuccino ή ο Latte Macchiato. Αυτός είναι ένας πραγματικά ευέλικτος καφές. Επειδή αλέθετε τους κόκκους μόνοι σας, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε έναν Espresso που ταιριάζει στο γούστο σας. Η αντοχή, η γεύση και το άρωμα επηρεάζονται από τον βαθμό λείανσης, όπου ένας λεπτότερα αλεσμένος κόκκος έχει ως αποτέλεσμα μια πιο πικρή γεύση και έναν πιο χοντρά αλεσμένο κόκκο, μια πιο όξινη γεύση. Ζήστε τη χαρά του σπιτικού καφέ και γίνετε ο Barista της οικογένειας. Με τους σπιτικούς κόκκους, παίρνετε έναν πληρέστερο και πιο αποχρωματισμένο καφέ, και ως μπόνους, το υπέροχο άρωμα του φρεσκοαλεσμένου καφέ πλημμυρίζει την κουζίνα σας. Σας συνιστούμε να αλέσετε τον καφέ σας λίγο πριν τον χρησιμοποιήσετε.
Συστατικά
Καβουρδισμένοι κόκκοι καφέ